Χόρνετς – Σέλτικς 91-102

Χόρνετς – Σέλτικς 91-102

Οι Μπόστον Σέλτικς έπαιξαν με την φωτιά, καθώς απώλεσαν μια διαφορά 20 πόντων, όμως εντέλει νίκησαν τους Σάρλοτ Χόρνετς με 102-91.

Οι Σέλτικς σημείωσαν ακόμα μια νίκη, επικρατώντας των Σάρλοτ Χόρνετς με 102-91 και κορυφαίο τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Στην πρώτη θέση της Ανατολής παρέμειναν οι Κέλτες μετά τη νίκη επί της ομάδας της Σάρλοτ, οι οποίοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους 28-10. Από την άλλη οι Χόρνετς συνεχίζουν να απογοητεύουν καθώς έπεσαν στο 12-22.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Βοστόνη, αφού προηγήθηκε από πολύ νωρίς με διψήφια διαφορά, ενώ κάποια στιγμή ξέφυγε ακόμα και με 20. Οι Χόρνετς ωστόσο αντέδρασαν στην συνέχεια και χάρη σε αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να μειώσουν σε 76-75 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι από το πουθενά, με την Charlotte να μένει διαρκώς κοντά στο σκορ στην τέταρτη περίοδο, χωρίς όμως να παίρνει το προβάδισμα, με τους Celtics να φτάνουν τελικά σε μία δύσκολη νίκη.

Κορυφαίος για τους Σέλτικς ήταν ο Ίρβινγκ με 21 πόντους, ενώ και ο Αλ Χόρφορν ήταν εξαιρετικός σημειώνοντας 20 πόντους και κατεβάζοντας 11 ριμπάουντ. Για τους Χόρνετς, κορυφαίος ήταν ο Ουόκερ με 24 πόντους κι ο Χάουαρντ πέτυχε 12 πόντους και πήρε 17 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=e8ahnc0TQI8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ