Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Μπλατ!

Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Μπλατ!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι σύμβουλος των Νιου Γιορκ Νικς, βρίσκοντας και πάλι την θέση του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη!

Δεν πάει πολύς καιρός από την στιγμή που άφησε τους πάγκους εξαιτίας του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ντέβιντ Μπλατ,  περί ου ο λόγος, παρότι αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό από τον Οκτώβριο, δεν είχε αφήσει κλειστό το ενδεχόμενο να βρεθεί και πάλι στο ΝΒΑ σε κάποια ομάδα, αλλά σε διαφορετικό πόστο.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός, όπως έγραψε ο έγκριτος δημοσιογράφος Σαμς Τσαράνια, αναμένεται να βρίσκεται  μετά από 26 συναπτά χρόνια στους πάγκους, στο front office των Νιου Γιόρκ Νικς. Ο Μπλατ αναμένεται να είναι σύμβουλος της ομάδας των Νεοϋορκέζων, με τις στενές του σχέσεις με τον Στιβ Μιλς και τον Γκρεγκ Ρόμπινσον να είναι αυτές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να συμβεί αυτό.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ – ακόμα και από άλλο πόστο – μετά το πέρασμά του από τους Καβαλίερς, ως basketball operations consultant, παραμένοντας ενεργός στο άθλημα που τόσο λατρεύει να υπηρετεί. Ένα παράδειγμα προς μίμηση, με τον Μπλατ να συνεχίζει την σταδιοδρομία του στο ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ