Κινγκς – Καβαλίερς 109-95

Κινγκς – Καβαλίερς 109-95

Οι Σακραμέντο Κινγκς πέτυχαν μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 109-95, χάρη στην ασύλληπτη εμφάνιση του Βινς Κάρτερ!

Την μεγαλύτερη φετινή τους νίκη πέτυχαν οι Κινγκς, καθώς νίκησαν στο Σακραμέντο τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς με 109-95.

Με τον Κάρτερ να δείχνει πως όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει σπουδαίος παίκτης, οι βασιλιάδες κατάφεραν να επικρατήσουν των Καβαλίερς του Τζέιμς που σημείωσε ακόμα ένα triple double στην καριέρα του.

Ο 41χρονος παίκτης του Σακραμέντο έπαιξε 30 λεπτά και κατάφερε να πετύχει 24 πόντους με 6/7 δίποντα και 4/5 τρίποντα ενώ κατέβασε επίσης 5 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ και οδήγησε την ομάδα του σε μία νίκη που την ανέβασε στο 12-22, ενώ οι Καβαλίερς έχουν πλέον 24-11.

Πέρα από τον Κάρτερ που ήταν κι ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές, οι Κόλι Στέιν με 17 πόντους, Μπογκντάνοβιτς με 16 πόντους και Ράντολφ με 14 πόντους ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Όσον αφορά τους Κουφό και Παπαγιάννη δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό στο σημερινό παιχνίδι.

Για τους Καβς, ο ΛεΜπρόν πέτυχε ένα ακόμα triple double έχοντας 16 πόντους,10 ριμπάουντ και 14 ασίστ, ενώ έκανε και 5 κλεψίματα. Πολύ καλός ήταν κι ο Κέβιν Λοβ ,ε 23 πόντους, ενώ ο Σμιθ πέτυχε 15.

https://www.youtube.com/watch?v=uwEJKZg5F6c

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ