Χοκς – Ουίζαρντς 113-99

Χοκς – Ουίζαρντς 113-99

Οι Ατλάντα Χοκς πραγματοποίησαν την κορυφαία του εμφάνιση για φέτος και πέτυχαν μια μεγάλη νίκη κόντρα στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 113-99.

Στο παιχνίδι με τους Ουίζαρντς, οι Χοκς θύμισαν λίγο την περσινή ομάδα της Ατλάντα που νικούσε σε πολλά παιχνίδια στην έδρα της και κατάφεραν να επικρατήσουν με 113-99.

Τα γεράκια με τη συγκεκριμένη νίκη έφτασαν σε ρεκόρ 9-25, αλλά παραμένουν στην τελευταία θέση της Ανατολής, ενώ οι μάγοι βρίσκονται στο 19-16 και στην 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Η αναμέτρηση δεν είχε πλούσιο θέαμα, είχε όμως τους Χοκς να κυριαρχούν στο παιχνίδι και να μην συναντούν μεγάλη αντίσταση από την ομάδα της Ουάσινγκτον με το ολοκληρωτικό παιχνίδι που έκαναν.

Κορυφαίος για του νικητές ήταν ο Σρέντερ με 21 πόντους και 7 ασίστ, ενώ οι Χοκς είχαν άλλους πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Τον Ιλιασόβα με 20, τον Μπελινέλι με 19, και τους Πρινς, Πλάμλι και Μπέιζμορ που σημείωσαν από 11 πόντους.

Για την Ουάσινγκτον, πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Μπιλ με 20 πόντους, 18 είχε ο Μαρκίφ Μόρις, ενώ ο Τζον Ουόλ είχε 10 πόντους και 11 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=eEju1cNRYYA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ