Τάκο Φολ, εσύ σούπερ σταρ (vids)

Τάκο Φολ, εσύ σούπερ σταρ (vids)

Ο Τάκο Φολ είναι ο γίγαντας (2.31 μ.) των Σέλτικς που παίζει ελάχιστα, αλλά λατρεύεται από το κοινό σαν σταρ και προκαλεί δέος με τους αριθμούς του.

Ο Τάκο Φολ είναι το απόλυτο ίνδαλμα στη Βοστώνη. Ο αγαθός γίγαντας από τη Σενεγάλη. Ο παίκτης που ο κόσμος λατρεύει περισσότερο ακόμη και από τους σταρ των Σέλτικς. Μια μοναδική περίπτωση, που ξεσηκώνει τα πλήθη. Ενας γίγαντας 2.31 μέτρων, που αποτελεί ρεζέρβα των Κελτών, αλλά με διαφορά τον πιο δημοφιλή και αγαπητό παίκτη τους.

Το «We want Tacko!» είναι το απόλυτο σύνθημα. Ο Μπράντ Στίβενς, προπονητής των Σέλτικς, το άκουσε. Αλλά όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ήθελε περισσότερη ένταση. Και τη ζήτησε. Με το κοινό του «TD GARDEN» να του την προσφέρει. Ολα για να μπει ο Τάκο. Και μπήκε, εν μέσω αποθέωσης.

https://twitter.com/i/status/1208220303584677888

Αυτό που δεν γνώριζε το κοινό των Σέλτικς, είναι ότι ο Στίβενς είχε σαφείς εντολές να βάλει τον παίκτη να αγωνιστεί. Ετσι, 3’20» πριν το τέλος του αγώνα Σέλτικς Πίστονς, τον έριξε στο παιχνίδι. Ποιος του είχε δώσει την «εντολή». Μα, φυσικά, ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του: Η κόρη του. «Είναι η ώρα να δώσεις στον κόσμο αυτό που θέλει», του είπε η Κίνσλεϊ Στίβενς. Και ο μπαμπάς υπάκουσε. Κι ας έκανε λίγο τον… δύσκολο.

https://twitter.com/i/status/1208217946994036736

“Ήξερα πως αυτή τη φορά θα παίξω και ήθελα να διασκεδάσω”, είπε αργότερα ο Φολ που γνώρισε την αποθέωση και των συμπαικτών του, τελειώνοντας το ματς με πέντε πόντους και δύο ριμπάουντ.

O 24χρονος (10/12/1995) Φολ αποτελεί τον παίκτη που αγαπούν όλοι και εντός Σέλτικς. Και φυσικά αγαπούν να τον πειράζουν. Μάλιστα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο συμπαίκτης του Βενσάν Πουαριέ δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο παρουσιάζει το αγροτικό με το οποίο μετακινείται ο Φολ. Στην καρότσα του οποίου υπάρχει ένας… διάδρομος!

https://twitter.com/i/status/1208233370641162245

Ο Τάκο Φολ μπορεί να μην παίζει πολύ στους Σέλτικς. Αλλά όποτε παίζει, το κάνει καλά. Και κυρίως δείχνει ότι δεν αποτελεί απλά μια ατραξιόν για το πρωτάθλημα. Αλλά και έναν παίκτη που προσπαθεί, παλεύει και εξελίσσεται. Αλλωστε, μιλάμε για τον ψηλότερο παίκτη που έχει καταγραφεί στο NBA τα τελευταία 20 χρόνια.

Οι μετρήσεις του Φολ, όπως τις αποκάλυψε στην αρχή της σεζόν το Bleacher Report, προκαλούν δέος:

Ύψος: 2,31 μέτρα
Κιλά: 131
Σωματικό λίπος: 6,8%
Άνοιγμα χεριών σε πλάγια θέση: 2,49 μέτρα
Άνοιγμα χεριών σε όρθια θέση: 3,1 μέτρα
Νούμερο Παπουτσιού: 54

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ