ΝΒΑ: Φήμες για ανταλλαγή Μπογκντάνοβιτς-Κούζμα!

ΝΒΑ: Φήμες για ανταλλαγή Μπογκντάνοβιτς-Κούζμα!

Ένα trade που εάν συμβεί αναμένεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο του Λιμνανθρώπους για την φετινή κούρσα του δαχτυλιδιού του ΝΒΑ.

Αυτην την στιγμή οι Λέικερς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην Δύση, παίζουν όμορφο μπάσκετ και γενικότερα είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν, σε ένα ρόστερ που ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις κυριαρχούν απόλυτα.

Πόνεσε ως ένα σημείο η ήττα από τους Μπακς, όμως φαίνεται ότι κάτι λείπει από τους Λιμνανθρώπους. Ένας σουτέρ ολκής, ο οποίος θα ανοίγει κι άλλο τις άμυνες και θα δίνει πράγματα που δεν τα έχουν οι σούπερ σταρ των Λέικερς.

Για αυτό όλο και πληθαίνουν οι φωνές για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο παλιός παίκτης της Φενέρμπαχτσε και νυν των Κινγκς, έχει εκφράσει πολλές φορές τα παράπονά για τρόπο που τον μεταχειρίζονται στο Σακραμέντο.  Λέτε να γίνει αυτή η κίνηση;

Οπως τονίζουν βέβαια στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, το διαπραγματευτικό χαρτί των Λέικερς ακούει στο όνομα  Κάιλ Κούζμα. Ο νεαρός φόργουορντ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα ενώ συχνά… κοντράρει στα φόργουορντ με τον Λεμπρόν, την ώρα που ο Μπόγντα θα τον συμπληρώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ