Ο Γιάννης μπορεί να κάνει και πάλι πρωταθλητές τους Ουόριορς

Ο Γιάννης μπορεί να κάνει και πάλι πρωταθλητές τους Ουόριορς

Σενάρια στις ΗΠΑ εμπλέκουν τον Greek Freak σε ένα τεράστιο trade που μπορεί να τον στείλει στο πλευρό του Στέφ Κάρι και στο Όρεγκον το καλοκαίρι του 2020.

Ένα ιδιαίτερο σενάριο σχετικά με τον Γιάννη Αντεκούνμπο βγήκε στην επιφάνεια ξανά, με τον σταρ των Μπακς να είναι στον στόχαστρο των Ουόριορς.
Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στέκονται στην ομάδα του Σαν Φρανσίσκο. Με το συγκρότημα του Κερ να διάγει μία κακή χρονιά ελέω τραυματισμών και την απουσία ενός σταρ για να το καθοδηγήσει φέτος, οι ειδικοί του ΝΒΑ τονίζουν πως το πρώτο draft pick της επόμενης σεζόν θα πρέπει να είναι ήδη καπαρωμένο για τους πρώην πρωταθλητές.
Ειδικά από την στιγμή του τραυματισμού του Κάρι, είναι δεδομένο ότι οι «Πολεμιστές» δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις υπόλοιπες ομάδες της Δύσης. Πως θα μπορούσαν να… γυρίσουν την κατάσταση την σεζόν 2020-21;

Με ένα trade που θα εμπλέκει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται να πάρει MAX συμβόλαιο το καλοκαίρι.
Βέβαια οι Αμερικανοί τονίζουν πως είναι πολύ δύσκολο οι Μπακς να μπουν στην διαδικασία να αφήσουν το μεγάλο τους αστέρι ή να μπουν στην διαδικασία για να τον έχουν διαθέσιμο για κάποια ανταλλαγή. Εάν όμως προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση, θα ζητήσουν τον «ουρανό με τ’ άστρα» και οι Ουόριορς διαθέτουν τους παίκτες για να τους ικανοποιήσουν!

Ο δημοσιογράφος του San Fransisco Chronicle γράφει πως: «Οι… τράμπες που έστειλαν τον Αντονι Ντέιβις στους Λέικερς και τον Πολ Τζορτζ στους Κλίπερς, έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Εάν λοιπόν οι Ουόριορς πάρουν το νο1 τότε είναι πολύ πιθανόν να το προσφέρουν στους Μπακς συν έναν εκ των Ντι Άντζελο Ράσελ, Ντρέιμοντ Γκριν ή Κλέι Τόμπσον, αλλά και δύο ακόμα παίκτες, με τους Ερικ Πασκάλ και Κέβον Λούνεϊ να είναι δύο επιλογές που οι Μπακς θα τους κοιτούσαν με σοβαρότητα».

Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει και ο Γιάννης από την πλευρά του να δείξει σημάδια… φυγής από το Μιλγουόκι. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021 και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελαν οι Μπακς να τον χάσουν για το τίποτα. Είναι σίγουρο πάντως ότι και αυτή η ανταλλαγή να μην γίνει, οι Ουόριορς θα κυνηγήσουν κάθε ενδεχόμενο για να τον κάνουν δικό τους εάν μείνει ελεύθερος.

Την ίδια ώρα η Ανατολή γίνεται ακόμα πιο ισχυρή από το καλοκαίρι του 2020 αφού θα επιστρέψει και ο Κέβιν Ντουράντ στα παρκέ και θα αγωνιστεί με τους Νετς, ισχυροποιώντας και με το παραπάνω την ομάδα του Μπρούκλιν. Κάτι που μπορεί να είναι και ο λόγος να σκεφτούν περισσότερο οι Μπακς τις κινήσεις τους. Ταυτόχρονα, στην Δύση υπάρχει η φημολογία πως οι Ντάλας θα «χτυπήσουν» και τρίτο All Star για να πλαισιώσει τους Πορζίνγκις και Ντόντσιτς.

Άρα εάν δεν κινηθούν δυναμικά οι Ουόριορς τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για αυτούς την σεζόν 2020-21, παρά την επιστροφή των Κάρι-Τόμπσον από τους σοβαρούς τραυματισμούς τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ