Σακίλ Ο’Νιλ: «Παίζω στο ΝΒΑ και το όνομα μου είναι… Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Σακίλ Ο’Νιλ: «Παίζω στο ΝΒΑ και το όνομα μου είναι… Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Σακίλ Ο'Νιλ, μιλώντας σε εκπομπή του ESPN τόνισε πως αν έπαιζε τώρα στη λίγκα θα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του ESPN και για άλλη μία φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς τόνισε πως αν έπαιζε αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ θα χρησιμοποιούσε περισσότερο την δύναμη και την αθλητικότητά του.

Παράλληλα δεν δίστασε να παρομοιάσει τον εαυτό του με τον Έλληνα σταρ, λέγοντας πως… παίζει ήδη στη λίγκα και τον λένε Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Θα λάτρευα να παίζω στο ΝΒΑ αυτή την περίοδο. Θα έβαζα στο παρκέ ακόμη περισσότερη φυσική δύναμη. Θα χρησιμοποιούσα το μέγεθος μου, αλλά και την αθλητικότητά μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οπότε πριν πείτε πως ο Σακίλ δεν θα μπορούσε να παίξει σε αυτή την εποχή, θα σας πω αυτό. Παίζω ήδη και το όνομα μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σακίλ έχει χαρίσει το παρατσούκλι «Σούπερμαν» στον Γιάννη, το οποίο τον… ακολουθούσε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του λόγω της τρομερής φυσικής του δύναμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ