Βινς Κάρτερ: Ο μοναδικός που έχει παίξει σε 4 δεκαετίες! (vid)

Βινς Κάρτερ: Ο μοναδικός που έχει παίξει σε 4 δεκαετίες! (vid)

Στο παιχνίδι κόντρα στους Πέισερς, ο Βινς Κάρτερ αγωνίστηκε 18:02 λεπτά, που ήταν αρκετά για να καταγράψει μια μοναδική επίδοση, στα χρονικά του NBA.

Ο Βινς Κάρτερ σημείωσε ένα σπουδαίο, ένα φανταστικό ρεκόρ, αφού έγινε ο πρώτος ΝΒΑερ στην ιστορία που έχει παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες!

Ο 43χρονος γκαρντ/φόργουορντ σημείωσε αυτό το ανεπανάληπτο ρεκόρ στον αγώνα των Χοκς με τους Πέισερς (νίκη με 116-111 για την Ατλάντα), όπου αγωνίστηκε για 18 λεπτά, έχοντας 3 πόντους με 0/3 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Ο Κάρτερ που είναι ο κάτοχος του ρεκόρ για τις περισσότερες σεζόν στο ΝΒΑ με 22, επιλέχθηκε στο Νο5 του ΝΒΑ Draft 1998 από τους Γουόριορς και έγινε ανταλλαγή την ίδια μέρα, με το Γκόλντεν Στέιτ να τον στέλνει στους Ράπτορς για χάρη του Αντουάν Τζέιμσον.

Έκτοτε και μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στον μαγικό κόσμο και αποτελεί έναν από τους θρύλους του ΝΒΑ. Φυσικά μόλις πάτησε παρκέ, ο Κάρτερ γνώρισε το απαραίτητο, για την περίσταση, standing ovation, από τους φίλους των Χοκς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ