Μάβερικς – Μπουλς 118-110

Μάβερικς – Μπουλς 118-110

Οι Μάβερικς πέτυχαν ακόμα μια νίκη αυτή τη φορά κόντρα στους Μπουλς με 118-110, με τον Λούκα Ντόντσιτς να πραγματοποιεί συγκλονιστική εμφάνιση.

Οι Μάβερικς αγωνίστηκαν κόντρα στους Μπουλς χωρίς τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος είναι τραυματίας. Ε και; Όσο είναι στο παρκέ ο Λούκα Ντόντσιτς οι Μαβς απλά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν.

Ο Σλοβένος γκαρντ είναι απλά ασταμάτητος και μοιάζει αδύνατον να τον σταματήσει ο οποισδήποτε, με τον Ντόντσιτς να είναι αυτός που με νέο triple-double να καθαρίζει τη δουλειά για την ομάδα του και να της δίνει τη νίκη κόντρα στους ταύρους με 118-110.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ των Μαβς που είναι μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φαβορί για το βραβείο του MVP, ολοκλήρωσε το ματς με 38 πόντους (21 εκ των οποίων στην τρίτη περίοδο) με 9/14 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 5/9 βολές, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Ο Πάουελ με 16 πόντους και ο Χάρνταγουεϊ με 15 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση τον Σλοβένο για τους Μάβερικς, που παρατάχθηκαν για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς τον Πορζίνγκις.

Για τους Μπουλς, που έχασαν με τραυματισμό στον αστράγαλο τον Γουέντελ Κάρτερ, ο Μάρκανεν είχε 26 πόντους, ο ΛαΒίν 20 πόντους και ο Γουάιτ 15 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=RnqXzfYlxVc&feature=emb_logo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ