Σπουδαίο διπλό των Σπερς, συνεχίζεται η… κατρακύλα για Γουόριορς (vids)

Σπουδαίο διπλό των Σπερς, συνεχίζεται η… κατρακύλα για Γουόριορς (vids)

Οι Σπερς πέτυχαν σπουδαία νίκη επί των Ράπτορς στο Τορόντο, ενώ οι Γουόριορς ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από τους Γκρίζλις.

Οι Σπερς άλωσαν το Τορόντο, επικρατώντας των πρωταθλητών με 105-104 σε μια νίκη που θύμισε την παλιά καλή εποχή των σπιρουνιών του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Η ομάδα του Σαν Αντόνιο είχε προβάδισμα εννέα πόντων 2’30» πριν το τέλος (100-91), με τους γηπεδούχους να τρέχουν 10-0 σερί και να ανατρέπουν το σκορ (100-101) με 34» στο ρολόι. Ο Μπελινέλι με τρίποντο από την κορυφή, όμως, «ξέρανε» το Τορόντο, ενώ κορυφαίος ήταν ο ΝτεΜάρ Ντε Ρόζαν για τους φιλοξενούμενους με 25 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Οι Ράπτορς είχαν τον Ιμπάκα με 21 πόντους, τον Πάουελ με 20 και τον Λάουρι με 18, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από τους Σπερς, πηγαίνοντας στο 25-14, μένοντας παράλληλα, στην τέταρτη θέση της κατάταξης της Ανατολικής Περιφέρειας.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, πήγε στο 17-21 και είναι στην ένατη θέση της Δύσης.

Οι Γκρίζλις δε συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στους Γουόριορς και διεύρυναν το σερί τους, επικρατώντας με 122-102. Οι Γκρίζλις πέτυχαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Βαλαντσιούνας, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 31 πόντους, αλλά και 19 ριμπάουντ, ενώ ο Μοράντ είχε 11 πόντους αλλά και 10 ασίστ. Για τους Γουόριορς, ο Ράσελ πάλευε μόνος του, με 34 πόντους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ