Η σύγκριση του Ντόνσιτς με τον Μπερντ

Η σύγκριση του Ντόνσιτς με τον Μπερντ

Ο προπονητής ων Ουόριορς, Στιβ Κερ αποθέωσε τον Λούκα Ντόνσιτς με μία μοναδική σύγκριση!

Ο Λούκα Ντόνσιτς δείχνει συχνά τις ικανότητες του και έχει κερδίσει τον θαυμασμό των ανθρώπων του ΝΒΑ. Καμιά φορές, όμως, μερικές συγκρίσεις ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Ο προπονητής του Ουόριορς, Στιβ Κερ, αποθέωσε τον Σλοβένο γκαρντ των Μάβερικς και δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με τον μεγάλο Λάρι Μπερντ.

Οξύμωρο ίσως, αλλά ενδεικτικό της εικόνας που χτίζει ο Λούκα Ντόνσιτς στον κόσμο του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης των Μπουλς δήλωσε:

«Είναι πραγματικά τόσο καλός αλλά και σημαντικός για την λίγκα κι αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι έρχεται από την Ευρώπη. Είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι διαφορετικός, έχει απίστευτη αίσθηση του παρκέ και νιώθεις πως πάντα είναι ένα βήμα μπροστά. Μου θυμίζει κάτι σαν τον Μπερντ σχετικά με αυτό. Είναι λες και βρίσκεται συνέχεια μια κίνηση μπροστά σε μια παρτίδα σκάκι. Θυμίζει βέβαια και λίγο Τζέιμς Χάρντεν με όλες τις ντρίπλες και τα stepbacks. Είναι υπέροχος παίκτης, τόσο νέος. Για πολλά χρόνια θα είναι ακρογωνιαίος λίθος της λίγκας. Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ΝΒΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ