GM των Μπακς: «Ο Γιάννης βάζει τα τρίποντα, όλα τελείωσαν»

GM των Μπακς: «Ο Γιάννης βάζει τα τρίποντα, όλα τελείωσαν»

Ο General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, μίλησε για τη βελτίωση που έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τρίποντα τονίζοντας πως όλα... τελείωσαν πια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση τη φετινή σεζόν πίσω από τα 7,25 και αυτό αποδεικνύεται από το 32,4% σε σχέσει με το 25,6% που είχε πέρσι.

Ακόμη ενδεικτικό είναι πως έχει ήδη ξεπεράσει τα συνολικά τρίποντα που είχε ευστοχήσει την προηγούμενη χρονιά (54), έχοντας ήδη φτάσει τα 66.

Ο General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός τονίζοντας πως έχει βελτιωθεί αισθητά σουτάροντας με τον μέσο όρο του ΝΒΑ.

Τέλος επισήμανε πως όλοι έλεγαν πως αν ο «Greek Freak» βρει το… χέρι του από μακριά όλα τελείωσαν και πλέον όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ε, τα βάζει και τελείωσε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζον Χορστ:

«Σουτάρει σχεδόν με το μέσο όρο στη λίγκα, είναι σχεδόν στο 33%. Κι όλοι έλεγαν τα τελευταία 2-3 χρόνια πως θα τελείωνε αν ο Γιάννης άρχιζε να βάζει τρίποντα. Ε, τα βάζει και τελείωσε. Πέρυσι ανακηρύχθηκε MVP και τώρα είναι ακόμη καλύτερος. Καταγράφει καλύτερη στατιστική και σε λιγότερα λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ