Ολυμπιακός: Στην θυγατρική των Τζαζ ο Ριντ

Ολυμπιακός: Στην θυγατρική των Τζαζ ο Ριντ

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους, θα είναι συμπαίκτης στους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς με τον Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να μην έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις, ο Ουίλι Ριντ δεν άργησε και πολύ να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ιδιόρρυθμος Αμερικανός σέντερ, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους Ερυθρόλευκους, αναμένεται να επιστρέψει στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς.

Ο Ριντ θα αγωνιστεί στην θυγατρική ομάδα των Γιούτα Τζαζ και δεν αποκλείεται να βρεθεί μαζί με έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Στους Τζαζ ανήκει από το καλοκαίρι και ο Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος, με τους Μορμόνους να έχουν πληρώσει την ρήτρα του στους Πειραιώτες και να του δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Στην ομάδα της Γιούτα δεν έχει καταφέρει να βρει τον επιθυμητό χρόνο που θα ήθελε και έχει… υποβαθμιστεί στην G League. Για την ιστορία ο Γκος έχει αγωνιστεί στην θυγατρική ομάδα των Τζαζ σε 12 αγώνες, έχοντας 15,5 πόντους κατά μέσο όρο και 5,3 ασίστ σε 29.5 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ