Ουίλιαμσον: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να ρίξω μπουνιά στον τοίχο»

Ουίλιαμσον: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να ρίξω μπουνιά στον τοίχο»

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του στα παρκέ, το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ και για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Το νούμερο 1 του φετινού Draft, Ζάιον Ουίλιαμσον, είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, και όπως είναι λογικό όλα τα φώτα στρέφονται πάνω του.

Ο θηριώδης φόργουορντ έπειτα από πολύμηνη απουσία και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, είναι πλέον έτοιμος να πατήσει παρκέ και να δείξει τι μπορεί να κάνει και γιατί τον επέλεξαν στο Νο.1.

Σε δηλώσεις του λίγες ώρες πριν το μεγάλο, για εκείνον, παιχνίδι τόνισε πως υπήρξαν στιγμές που ήθελε να χτυπήσει τον τοίχο και πως έχει δεχθεί πολύ αγάπη απόν κόσμο των Πέλικανς, ενώ επισήμανε πως θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βάζει τα πόδια του όταν προσγειώνεται.

Οι δηλώσεις του Ζάιον Ουίλιαμσον:

«Ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα κοιμηθώ. Θα είμαι πολύ ενθουσιασμένος να σκέφτομαι το πρώτο μου παιχνίδι στο ΝΒΑ», είπε αρχικά και συνέχισε:

Για το ντεμπούτο του και την αγάπη του κόσμου: «Είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο ΝΒΑ. Είναι δουλειά πλέον. Η πόλη είναι σπουδαία και όμορφη. Οι άνθρωποι είναι όμορφοι. Νιώθω λες και με έχουν υιοθετήσει. Μου δείχνουν παντού αγάπη. Μου λένε πόσο ανυπομονούν. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να ρίξω μπουνιά σε έναν τοίχο ή να κλοτσήσω καρέκλες, είναι ανυπόφορο.

Να μην μπορείς να κουνήσεις το κορμί σου όπως θες, να μην κάνεις αθλητικές κινήσεις. Είναι σκληρό. Ειδικά επειδή είμαι 19 και δεν έχω παίξει καν το πρώτο μου παιχνίδι στο ΝΒΑ. Ήταν σκληρό, αλλά πάλεψα».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει: «Νομίζω ότι δεν προσγειώνομαι με ίσια πόδια, δεν αφήνω την δύναμη να πάει στα πόδια μου. Είναι πολλά τεχνικά θέματα. Δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Θα σας τα δείξω σε βίντεο καλύτερα. Ως ομάδα περάσαμε μια κακή περίοδο, αλλά αλλάξαμε τα δεδομένα. Όλοι παίζουν καλύτερα και ανυπομονώ να μπω και εγώ και να διασκεδάσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ