Η ώρα του Ζάιον έφτασε…

Η ώρα του Ζάιον έφτασε…

Το ντεμπούτο του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη αναμένεται να κάνει ο πολυταλαντούχος απόφοιτος του Duke με την φανέλα των Πέλικανς.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τους Πέλικανς. Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση μετά από την έναρξη της σεζόν όταν και έμεινε στα πιτς με πρόβλημα στο πόδι του. Ο απόφοιτος του Duke και νούμερο 1 του ντραφτ του 2019 είναι ο παίκτης που με ανυπομονησία περιμένουν πως και πως οι λάτρεις του ΝΒΑ να δουν εν δράσει.

Απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς (4:30 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, σε μία σεζόν που όλα τα φώτα έπεσαν εξ αρχής επάνω του, παραμερίζοντας αρχικά τον Ζα Μοράντ, ο οποίος στη συνέχεια βέβαια έβαλε… φωτιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη με τις εμφανίσεις του με τους Γκρίζλις.

Παρά την παραφιλολογία για το βάρος του και το γεγονός ότι αναγκάστηκε να μάθει ακόμα και να περπατάει από την αρχή για να γλυτώσει τους επιπλέον κραδασμούς στα πόδια του, ο Ζίον είναι έτοιμος για να κατακτήσει το ΝΒΑ.

Και μακάρι να τα καταφέρει. Οσα έκανε με το Duke ήταν ανεπανάληπτα, την ώρα που στην post season με τους Πέλικανς είχε 23.3 πόντους (71% εντός πεδιάς), 6.5 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ 1.5 κλέψιμο ανά αγώνα σε 4 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ