«Θα κυνηγήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Ντάλας Μάβερικς»

«Θα κυνηγήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Ντάλας Μάβερικς»

Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλουν να κάνουν οι Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τον «Greek Freak» το 2021.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021 και να δοκιμάσει τις… δυνάμεις του στη free agency για να βρει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του, αν και εφόσον αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Για την περίπτωση αυτή προετοιμάζονται οι Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι σύμφωνα με τη αμερικανική ιστοσελίδα «The Ringer», θα έχουν το απαραίτητο χώρο στο salary cap για να προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο σε κάποιον παίκτη.

Αν ο «Greek Freak» δεν συνεχίσει στο Ουινσκόνσιν, τότε οι Τεξανοί θα τον προσεγγίσουν για να δημιουργήσουν μια απίστευτη τριάδα μαζί με τους Λούκα Ντόντσιτς και Κριστάπς Πορζίνγκις που θα τρομοκρατήσει το ΝΒΑ.

Φυσικά αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, οι πρωταθλητές του 2011, θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλα ονόματα όπως εκείνα των Ρούντι Γκομπέρ, Γκόρντον Χέιγουορντ και Τζρου Χόλιντεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ