Κόμπε Μπράιαντ: Σάλος με δημοσιογράφο που έκανε ανάρτηση για την υπόθεση βιασμού

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση δημοσιογράφου της Washingotn Post για μια παλαιότερη υπόθεση βιασμού που ενέπλεκε τον Κόμπι Μπράιαντ, με την απόλυση της να γίνεται... trend στο Twitter.


Κόμπε Μπράιαντ: Σάλος με δημοσιογράφο που έκανε ανάρτηση για την υπόθεση βιασμού | to10.gr

Σάλος έχει προκληθεί με την ανάρτηση δημοσιογράφου της Washington Post, η οποία λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ αποφάσισε να φέρει στην επιφάνεια μια παλιά υπόθεση βιασμού που είχε εμπλακεί ο θρύλος των Λέικερς.

Τιμή για τον Τσιμίκα υπάρχει: 25.000.000 €

Ειδικότερα, η Φελίσια Σόνμεζ έκανε μία δημοσίευση που παρέπεμπε σε άρθρο για το συγκεκριμένο γεγονός, κίνηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους χρήστες των social media. Μάλιστα, η ίδια αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτησή της λίγο αργότερα, καθώς όπως υποστήριξε με νέο post, δέχθηκε πάνω 10.000 απειλητικά μηνύματα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η πλειοψηφία του κόσμου που είδε το κείμενο ζήτησε την άμεση απόλυση της δημοσιογράφου με σχετικό hashtag που έγινε trend. Μάλιστα, η Washington Post φαίνεται πως εισάκουσε τις… προτροπές των χρηστών και έθεσε τη Σόνμεζ σε διαθεσιμότητα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Μια ελληνική πεντάδα γεμάτη ταλέντο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ