Κόμπι Μπράιαντ: Όταν μάθαινε μπάσκετ στη 13χρονη Τζιάνα (pic & vids)

Κόμπι Μπράιαντ: Όταν μάθαινε μπάσκετ στη 13χρονη Τζιάνα (pic & vids)

Η Τζιάνα Μπράιαντ, η οποία χάθηκε μαζί του στη συντριβή του ελικοπτέρου, ήταν αυτή που, όπως υποστηρίζουν αμερικανικά ΜΜΕ, είχε φέρει ξανά τον πατέρα της κοντά στο μπάσκετ, μετά την αποχώρησή του το 2016

Η Τζιάνα Μπράιαντ, η οποία χάθηκε μαζί του στη συντριβή του ελικοπτέρου, ήταν αυτή που, όπως υποστηρίζουν αμερικανικά ΜΜΕ, είχε φέρει ξανά τον πατέρα της κοντά στο μπάσκετ, μετά την αποχώρησή του το 2016.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μάλιστα, το ESPN είχε αναρτήσει στο Twitter ένα βίντεο με τον Κόμπι Μπράιαντ να εξηγεί στην 13χρονη «Τζίτζι» όπως ήταν το παρατσούκλι της κόρης του, τα «μυστικά» του αθλήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

💔💔💔💔💔 #rip #kobebryant #linkinbio #giannabryant #gigi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BCK:Celeb Kids & More (@officialbck) στις

Μάλιστα, φαίνεται πως η Τζιάνα είχε πάρει από το ταλέντο του πατέρα της καθώς σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, επίσης τον Δεκέμβριο, φαίνεται να τα καταφέρνει τέλεια στο γήπεδο του μπάσκετ.

Στο βίντεο φαίνεται η 13χρονη αρχικά να σκοράρει με ανάποδο λέι απ τόσο με το αριστερό όσο και με το δεξί χέρι ενώ στη συνέχεια ντριμπλάρει με άνεση την μπάλα ενώ φοράει… τακούνια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#KobeBryant and #VanessaBryant’s daughter shows of her #basketball skills in heels. #gigibryant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BCK:Celeb Kids & More (@officialbck) στις

Υπενθυμίζεται πως η 13χρονη κόρη του ήταν ανάμεσα στα 9 θύματα του ελικοπτέρου. Μάλιστα, η ειρωνεία είναι πως το ελικόπτερο κατευθυνόταν σε αγώνα μπάσκετ λίγο πριν τη μοιραία συντριβή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο τους μετέβαιναν στο Thousand Oaks, στην Mamba Academy, για προγραμματισμένο παιχνίδι μπάσκετ στο πλαίσιο τουρνουά που διεξαγόταν.

Η 13χρονη κόρη του επρόκειτο να αγωνιστεί στο παιχνίδι, ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ θα ήταν ο προπονητής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ