Το συγκλονιστικό «αντίο» του Νοβίτσκι στον Κόμπι

Το συγκλονιστικό «αντίο» του Νοβίτσκι στον Κόμπι

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποχαιρέτησε τον Κόμπι Μπράιαντ μέσα από ένα πολύ όμορφο κείμενο, τονίζοντας πως ο θρύλος των Λέικερς ήταν έμπνευση για όλους.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έδωσε μερικές σπουδαίες μάχες εντός παρκέ με τον Κόμπι Μπράιαντ και όπως είναι λογικό ο Γερμανός δεν γινόταν να μην αποχαιρετήσει τον θρύλο των Λέικερς.

Ο πρώην σούπερ σταρ των Μάβερικς μίλησε για την τεράστια απώλεια του Κόμπε, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του, μαζί με την κόρη του Τζιάννα και άλλους επτά ανθρώπους.

Ο Νοβίτσκι αποχαιρέτησε τον Κόμπι Μπράιαντ μέσα από ένα πολύ όμορφο κείμενο τονίζοντας πως αποτέλεσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλο τον κόσμο.

«Αυτό πόνεσε αρκετά. Θα θυμάμαι πάντα που γυρνούσα σπίτι μετά από αγώνες για να σε δω να κυριαρχείς στην τέταρτη περίοδο. Ήσουν η έμπνευση για αρκετούς στον κόσμο, όπως και για μένα. Πάντα θα μας λείπεις, πάντα θα σε θυμόμαστε, πάντα θα σε αγαπάμε.

Αναπαύσου εν ειρήνη μαζί με τον άγγελο σου, την Τζίτζι. Συλλυπητήρια στη Βανέσα, στα κορίτσια και σε όλους τους φίλους και τις οικογένειες των ψυχών που χάθηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ