«Έσπασε» ο Τζίμι Φάλον στο «αντίο» του στον Κόμπι (vid)

«Έσπασε» ο Τζίμι Φάλον στο «αντίο» του στον Κόμπι (vid)

Ο γνωστός παρουσιαστής διηγήθηκε μία αστεία ιστορία και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ.

Ο γνωστός παρουσιαστής, Τζίμι Φάλον διηγήθηκε μία ιστορία από την πρώτη του συνάντηση με τον Κόμπι Μπράιαντ και ξέσπασε σε κλάματα όταν έφτασε στο σήμερα και στο συγκλονιστικό φινάλε που του επεφύλασσε η μοίρα.

Αρχικά ο Τζίμι Φάλον περιέγραψε την γνωριμία τους, καθώς ήταν σε ένα πάρτι και έψαχναν για μπύρες, και είπε: «Μετά από εκείνο το πάρτι ο Κόμπι έγινε θρύλος. Πέντε τίτλους, δύο χρυσά μετάλλια, ένας από τους πιο σπουδαίους παίκτες στην ιστορία του NBA. Θυμόμασταν γελώντας την πρώτη βραδιά που γνωριστήκαμε. Για όλα τα καλά πράγματα που συμβαίνουν, για την προσπάθεια να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και όλα τα χαζά λάθη που κάναμε προσπαθώντας να είμαστε καλοί μπαμπάδες. O Κόμπι είχε τέσσερις κόρες, εγώ έχω δύο κόρες και τώρα ο Κόμπι και η κόρη του έφυγαν. Νομίζω ότι ήξερα τον Κόμπι καλά ότι αυτό που έκανε ήταν να προσπαθεί και να επιστρέφει διαρκώς στη δουλειά. Ας τιμήσουμε, λοιπόν, τον Κόμπι και την Τζιάνα και ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του. Να αγαπάτε τις οικογένειές σας, τους συμπαίκτες μας και όσους είναι μαζί σας στο γήπεδο. Προς τη Βανέσα και όσους επηρέασε αυτή η τραγωδία, σας αγαπάω.

Κόμπι, όταν βρεθούμε ξανά θα πιούμε αυτή τη μπύρα».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ