Χέιγουορντ για Κόμπι: «Δεν θα ξεχάσω τους 60 πόντους που μου έβαλε στο τελευταίο ματς»

Χέιγουορντ για Κόμπι: «Δεν θα ξεχάσω τους 60 πόντους που μου έβαλε στο τελευταίο ματς»

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ μίλησε για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ και τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τους 60 πόντους που έβαλε ο Black Mamba στο τελευταίο του παιχνίδι όπου ήταν αντίπαλοι.

Ο Κόμπι Μπράιαντ ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα του με 60 πόντους σε ένα επικό παιχνίδι στο Staples Center απέναντι στους Τζαζ, όπου είχε ως αντίπαλο τον Γκόρντον Χέιγουορντ.

Ο τότε φόργουορντ των Μορμοώνων και νυν των Σέλτικς μίλησε για την τεράστια απώλεια του Κόμπε και αναφέρθηκε σε εκείνο το ματς και τους 60 πόντους που δέχτηκε από τον Black Mamba.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ θυμάται χαρακτηριστικά, γράφοντας στο twitter μετά το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ:

«Ήταν μία βραδιά που πραγματικά δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Μπορώ να θυμηθώ σχεδόν κάθε στιγμή από αυτό», γράφει συγκινημένος ο Γκόρντον Χέιγουορντ που τότε έπαιζε στους Τζαζ κι ήταν ο ηγέτης τους. Τι του έμελλε να πάθει απέναντι στον Κόμπι…

«Ο στόχος μου εκείνη τη νύχτα ήταν να τον ανταγωνιστώ όσο πιο σκληρά γινόταν γιατί ήταν αυτός που ήταν και ήθελα να του δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Μου έβαλε 60 πόντους και πραγματικά δεν του άφησα κανένα ελεύθερο σουτ όλη τη νύχτα».

Όταν ο Κόμπι είχε φτάσει στους 59 πόντους, είχε δικαίωμα για μία ακόμα βολή για να τους κάνει 60. Ο Χέιγουορντ εμφανίζεται να πατάει μέσα στο ζωγραφιστό κι η βολή θα επαναλαμβανόταν αν ο Μπράιαντ αστοχούσε. Σιγά μην την έχανε.

Όλοι έκαναν υπόθεση πως ο Χέιγουορντ το έκανε επίτηδες για να επαναληφθεί άμα αρχικά έβρισκε σίδερο. Δεν ήταν έτσι. Ο Γκόρντον εξηγεί:

«Αυτό που έγινε στη βολή δεν συνέβη εκ προθέσεως μου. Θα έχανα το σεβασμό του Κόμπι αν του έδινα κάτι χαριστικά ενώ όλο το βράδυ τον κυνηγούσα. Αυτό άλλωστε τον έκανε τόσο ξεχωριστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ