Ίρβινγκ: «Ξέρω πως ο Κόμπι μας προσέχει μαζί με την Τζίτζι» (vid)

Ίρβινγκ: «Ξέρω πως ο Κόμπι μας προσέχει μαζί με την Τζίτζι» (vid)

Ο Καϊρί Ίρβινγκ μίλησε για τον Κόμπι Μπράιαντ, με τον 27χρονο να κρατά μετά βίας τα δάκρυα του, τονίζοντας πως ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς τους προσέχει όλους από ψηλά.

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε ο Καϊρί Ίρβινγκ μετά την αναμέτρηση των Μπρούκλιν Νετς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, όταν ρωτήθηκε για τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο 27χρονος γκαρντ, που ήταν πολύ καλό φίλος με τον «Black Mamba», κρατούσε μετά βίας τα δάκρυα του μη μπορώντας να μιλήσει εύκολα.

Ο «Uncle Drew» τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που συμβαίνει, αλλά πρέπει να το αποδεχτεί, ενώ ανέφερε πως ο Κόμπι τους προσέχει μαζί με την κόρη του, Τζίτζι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καϊρί Ίρβινγκ:

«Είναι πολύ δύσκολο. Προσπάθησα να το κάνω αυτό τις δύο τελευταίες ημέρες, να είμαι έτοιμος για μια στιγμή σαν αυτή, αλλά πρέπει να το αποδεχθείς. Ξέρω πως μας προσέχει μαζί με την Τζίτζι και μαζί τις νέες παίκτριες που ήταν στο ελικόπτερο επίσης, ήμουν μαζί τους στην Ακαδημία το καλοκαίρι.

Είναι σπαρακτικό για όλους μας. Το πιο όμορφο είναι ότι μας συνδέει όλους. Ήταν δάσκαλος. Άφησε πίσω του πολλά όμορφα πράγματα εδώ για εμάς, για να ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να παραδίδουμε την σκυτάλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ