Θανάσης για Γιάννη: «Είναι σουρεαλιστικό να συνεργαζόμαστε στους αγώνες»

Θανάσης για Γιάννη: «Είναι σουρεαλιστικό να συνεργαζόμαστε στους αγώνες»

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν για την πρώτη φορά που ξεκίνησαν μαζί στη βασική πεντάδα, αλλά και για τη συνεργασία που είχαν στο ματς.

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο ξεκίνησαν για πρώτη φορά στη ζωή τους βασικοί στην ίδια ομάδα κόντρα στους Νάγκετς, ενώ είχαν και μια πολύ όμορφη συνεργασία η δυο τους, με τον «Greek Freak» να πασάρει και τον «Elevator» και σκοράρει.

Μετά το παιχνίδι ρωτήθηκαν για τις δύο αυτές στιγμές, με τον Θανάση να τονίζει πως το ονειρευόταν από μικρός, ενώ ο Γιάννης ανέφερε πως ήταν κάτι που θα θυμάται για πάντα.

Αναλυτικά όσα είπαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο:

Θανάσης: «Σκέψου να είσαι 14 χρονών οκ; Και είσαι στο δωμάτιο σου και μιλάς με τον αδελφό σου, «φαντάσου αν παίζαμε μαζί, στην ίδια ομάδα, σε ένα στάδιο 20.000 ανθρώπων και αλλάζουμε πάσες και σκοράρουμε». Και δες σήμερα, έτρεχα για το λέι απ και ο Γιάννης σταματά και πασάρει την μπάλα και σκοράρω και τότε καταλαβαίνω ότι έγινε. Είναι τόσο σουρεαλιστικό».

Γιάννης: «Ήταν απίστευτο φίλε. Ποτέ δεν έχουμε ξεκινήσει μαζί παιχνίδι. Ούτε στην Εθνική, ούτε στην ομάδα δεν έχουμε ξεκινήσει μαζί. Αυτό που έγινε είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Νομίζω ότι έκανε σπουδαία δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ