Το τραγούδι που αφιέρωσαν οι Guns N’ Roses στον Κόμπε (vid)

Το τραγούδι που αφιέρωσαν οι Guns N’ Roses στον Κόμπε (vid)

Το θρυλικό συγκρότημα αφιέρωσε το Knockin' On Heaven's Door στον Black Mamba και στην αδικοχαμένη κόρη του, Τζιάνα σε συναυλία τους στο Μαϊάμι.

Όλος  ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από την ξαφνική απώλεια του Κόμπε Μπράιαντ, αλλά και τον χαμό της κόρης του, Τζιάννα, και των 7 ακόμα ανθρωπων που έφυγαν από την ζωή, την αποφράδα μέρα που το ιδιωτικό ελικόπτερο του Black Mamba έπεσε στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Με τον δικό τους τρόπο πάντως εξέφρασαν την θλίψη τους οι θρυλικοί Guns N’ Roses. Συγκεκριμένα κατά την συναυλία τους στο Μαϊάμι αφιέρωσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, σκορπώντας έντονα συναισθήματα στον κόσμο που τους παρακολούθησαν από κοντά. Το πασίγνωστο συγκρότημα αφιέρωσε στον Κόμπε και την Τζιάννα το  Knockin’ On Heaven’s Door  με τον θρυλικό, Axl Rose, να λέει νωρίτερα πως: «Ένα βράδυ πριν γύρισα σπίτι από την πρόβα και σκεφτόμουν είναι λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα ή μόνο εγώ το νομίζω; Ήταν παράξενο γιατί υπήρχε τόση ομίχλη. Το πρωί ήταν πολύ χειρότερα. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα πέταξε το ελικόπτερο του Κόμπι. Ήταν πολύ τρομακτικά. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στον Κόμπι, στην κόρη του και στα υπόλοιπα θύματα  και στις οικογένειές τους».

Σε μία άκρως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, και με τον κόσμο συγκινησιακά φορτισμένο, υπήρξε μία αποθέωση στο Μαϊάμι, με την ένταση να κορυφώνεται, όταν στα μάτριξ εμφανίστηκε η φυσιογνωμία του Κόμπε αλλά και της κόρης του.

https://www.youtube.com/watch?v=Z89aXRCPF8I&feature=emb_title

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ