Η ώρα πλησιάζει, το ΝΒΑ ζει στον ρυθμό των ανταλλαγών

Η ώρα πλησιάζει, το ΝΒΑ ζει στον ρυθμό των ανταλλαγών

Αν το All Star Game είναι η απόλυτη γιορτή, αν οι τελικοί του ΝΒΑ είναι το απόλυτο αθλητικό γεγονός, η ώρα τα trade είναι η απόλυτη ίντριγκα.

Αν νομίζετε ότι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου συγκινεί μόνο για όσα συμβαίνουν μέσα στις τέσσερις γραμμές, μάλλον δεν είσαστε λάτρεις του ΝΒΑ. Υπάρχουν κάποιες ξεχωριστές στιγμές, που οι απανταχού οπαδοί του μπάσκετ… κρατούν την ανάσα τους. Μια από αυτές είναι το τέλος της προθεσμίας για ανταλλαγές, που ιντριγκάρει όλο τον κόσμο, είτε έχει άμεση επαφή, είτε παρακολουθεί απλά τα δρώμενα. Η Πέμπτη είναι η τελευταία ημέρα για trade κι όπως καταλαβαίνετε οι συζητήσεις, οι πληροφορίες, οι φήμες βάζουν… φωτιά! Για την ώρα υπάρχουν τρεις περιπτώσεις, που έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς αν θα προκύψει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, αν πίσω από τον καπνό υπάρχει φωτιά.

Βεβαίως, από τις… φήμες δεν μπορούσε να απουσιάζει το όνομα του απόλυτου σταρ, του MVP του ΝΒΑ. Όχι, δεν υπήρχε περίπτωση οι Μπακς να θελήσουν να τον δώσουν, αλλά υπάρχει μια ενδεχόμενη κίνηση, που θα δημιουργήσει αλληλεπιδράσεις, κάτι σαν… σπόντα στο μπιλιάρδο. Σύμφωνα με αυτή τη φήμη, οι Ουόριορς θέλουν να δώσουν για ανταλλαγή τον Ντι Άτζελο Ράσελ και 2-3 άλλους παίκτες, προκειμένου να αδειάσουν το salary cup τους.

Αν συνδυάσει κανείς αυτή τη φημολογία, με το ενδεχόμενο να έχουν το νούμερο 1 στο draft, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να πάνε για κάτι μεγάλο. Τι μεγάλο; Τεράστιο! Κι αν μιλάμε για κάτι τόσο μεγάλο, τότε μιλάμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μην το «δέσετε», είπαμε… φήμες είναι.

Μια άλλη φήμη, θέλει τους Ρόκετς να επιχειρούν εκ νέου (το δοκίμασαν και το περασμένο καλοκαίρι) να βρουν trade partner για να παραχωρήσουν τον Κλιντ Καπελά. Ο Ελβετός κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και τα «γεράκια» της Ατλάντα τον καλοβλέπουν. Παρότι διψήφιος σε πόντους και ριμπάουντ, ο Καπελά δεν καλύπτει τις ανάγκες του προπονητή του, οπότε… αναμένουμε.

Πέρυσι, τέτοιο καιρό, οι Αμερικανοί κοίταζαν με ικανοποίηση πίσω από την κλειδαρότρυπα, τον Τρίσταν Τόμσον να πιάνεται στα πράσα να φιλά την Τζορίν Γουντς, κάνοντας έξαλλη την Κλόε Καρντάσιαν, η οποία (του είχε συγχωρήσει προηγούμενη απιστία) του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Φέτος του τα δίνουν οι Καβαλίερς, οι οποίοι τον θέτουν σε… διαθεσιμότητα για ανταλλαγή. Επίσης διψήφιος σε πόντους και ριμπάουντ, αναμένεται να βρει εύκολα επόμενο σταθμό. Τόσο εύκολα όσο βρίσκει όμορφες συντρόφους; Θα δείξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ