Οι επιλογές του Γιάννη και του ΛεΜπρόν για το All Star Game (vids/pics)

Οι επιλογές του Γιάννη και του ΛεΜπρόν για το All Star Game (vids/pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκαναν τις επιλογές τους για τις ομάδες τους στο All-Star Game 2020.

Δέκα μέρες πριν από το All-Star Game που θα διεξαχθεί φέτος στο Σικάγο (ξημερώματα Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου), ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξαν μέσω της γνωστής πλέον διαδικασίας draft τους συμπαίκτες τους.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν οι αστέρες των Λέικερς και των Μπακς θα είναι captains, με τους παράγοντες της Λίγκας να ελπίζουν ότι οι αλλαγές στο format της αναμέτρησης θα βοηθήσουν ώστε να παρακολουθήσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό ματς.

Όσον αφορά τις επιλογές, ο ΛεΜπρόν πήρε τον συμπαίκτη του Άντονι Ντέιβις και ο Γιάννης τον συμπαίκτη του Κρις Μίντλετον. Στα αξιοσημείωτα είναι πως ο Χάρντεν ήταν η τελευταία επιλογή του ΛεΜπρόν από τους starters, όπως και το γεγονός πως ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι συμπαίκτης του «Βασιλιά»

H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, στο United Center του Σικάγο. Η Team LeBron θα φορέσει φανέλες με το νούμερο 2 προς τιμήν της Τζιάνα Μπράιαντ, ενώ η Team Giannis θα φέρει το νούμερο 24 προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ, μετά τον χαμό και των δυο από το δυστύχημα με την πτώση του ελικοπτέρου.

Team Giannis: Τζοέλ Εμπίιντ, Πασκάλ Σιακάμ, Κέμπα Γουόκερ, Τρέι Γιανγκ, Κρις Μίντλετον, Μπαμ Αντεμπάγιο, Ρούντι Γκομπέρτ, Τζίμι Μπάτλερ, Κάιλ Λόουρι, Μπράντον Ίνγκραμ, Ντόνοβαν Μίτσελ

Team LeBron: Άντονι Ντέιβις, Καουάι Λέοναρντ, Λούκα Ντόντσιτς, Τζέιμς Χάρντεν, Νταμιάν Λίλαρντ, Μπεν Σίμονς, Νίκολα Γιόκιτς, Τζέισον Τέιτουμ, Κρις Πολ, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Ντομάντας Σαμπόνις

https://www.youtube.com/watch?v=jDLa9bZmdmA&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=ZmxIzPBFzkI&feature=emb_title

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ