Μέσα και ο Τόμας για τους Καβς

Μέσα και ο Τόμας για τους Καβς

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Αζάια Τόμας στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς, είναι πλέον γεγονός αφού ο θαυματουργός γκαρντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την ομάδα του κόντρα στους Μπλέιζερς.

Ο Αζάια Τόμας ήταν μέρος της ανταλλαγής του καλοκαιριού στο ΝΒΑ, όταν ο Κάιρι Ίρβινγκ μετακόμισε στη Βοστόνη και ο ηγέτης των Σέλτικς έγινε κάτοικος Κλίβελαντ. Κουβαλούσε όμως έναν τραυματισμό στο ισχίο που τον ταλαιπώρησε και του στέρησε τη συμμετοχή του σε όλα τα ματς μέχρι τώρα.

Αυτό όμως θα αλλάξει πλέον αφού στις 3/1 και στο ματς των Καβαλίερς κόντρα στο Πόρτλαντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Θ πάρει χρόνο συμμετοχής ξεκινώντας από τον πάγκο για να ενταχθεί σταδιακά στην έντονη καταπόνηση μιας αναμέτρησης και να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Μάλιστα ο Τόμας θα χάσει και το ματς κόντρα στους Σέλτικς, αλλά φαίνεται πως είναι συνειδητοποιημένος πως δεν πρέπει να βιαστεί, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι καλύτερα όμως δεν έχω καθόλου ρυθμό. Φαίνεται σαν να έχω χάσει τις δυνάμεις μου, όμως από τη στιγμή που θα βγω εκεί έξω, είναι πολύ δύσκολο αυτό να με κρατήσει πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ