Άναψε φωτιές ο Γιάννης: «Εκπληκτικό να παίζαμε όλοι μαζί σε Μιλγουόκι ή Λος Άντζελες» (vid)

Άναψε φωτιές ο Γιάννης: «Εκπληκτικό να παίζαμε όλοι μαζί σε Μιλγουόκι ή Λος Άντζελες» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε σε συνέντευξη του για το πως του φαινόταν αν έπαιζε μαζί με τα αδέρφια, με τον Έλληνα σταρ να τονίζει πως θα ήταν εκπληκτικό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στο «USA Today» μιλώντας για διάφορα και ενδιαφέροντα θέματα, με τη δημοσιογράφο να του κάνει μια ερώτηση που σήκωσε αντιδράσεις στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, ρώτησε τον Greek Freak αν θα ήθελε να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο.

«Θα ήταν εκπληκτικό. Θα περνούσαμε περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ θα ήταν κάτι που θα άρεσε πολύ και στη μητέρα μου. Αν μπορούσαμε να παίξουμε μαζί σε μία ομάδα, στο Μιλγουόκι ή στο Λος Άντζελες θα ήταν φανταστικό», ήταν τα λόγια του 25χρονου.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης αγωνίζεται μαζί με τον Θανάση στους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ από την άλλη πλευρά ο Κώστας παίζει για την θυγατρική ομάδα των Λέικερς στο Λος Άντζελες.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις, τα λεγόμενα του Greek Freak για το Μιλγουόκι ή το Λος Άντζελες έβαλαν σε σκέψεις τους πάντες στο ΝΒΑ, για ενδεχόμενη μετακίνηση του στους Λέικερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ