Νοβίτσκι: «Ελπίζω ο Ντόντσιτς να μείνει στους Μαβς για πάντα και να πάρει πρωτάθλημα»

Νοβίτσκι: «Ελπίζω ο Ντόντσιτς να μείνει στους Μαβς για πάντα και να πάρει πρωτάθλημα»

O Ντιρκ Νοβίτσκι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Λούκα Ντόντσιτς και την παρουσία του στους Μάβερικς, ελπίζοντας πως θα μείνει για πάντα στο Ντάλας και θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

O Ντιρκ Νοβίτσκι μίλησε κατά τη διάρκεια των βραβείων Laureus στο Βερολίνο και τη βράβευσή του με το «Lifetime Achievement Award» για τους Μάβερικς και έδωσε τη σκυτάλη στον Λούκα Ντόντσιτς, ελπίζοντας πως ο Σλοβένος θα τον μιμηθεί και θα κρεμάσει τη φανέλα του στο Ντάλας.

Παράλληλα ο σπουδαίος Γερμανός αναφέρθηκε στον Σλοβένο, τονίζοντας ότι είναι υπέροχο να τον βλέπει στα 20 του και πως ευελπιστεί να μείνει για πάντα στο Ντάλας και να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, o μεγάλος Γερμανός τόνισε πως «στα 20 του, είναι πολύ διασκεδαστικό να τον βλέπω να παίζει. Ελπίζω να μείνει στο Ντάλας σε όλη την καριέρα του, ελπίζω να τον απολαμβάνω για πολύ καιρό. Ο Λούκα είναι πολύ νέος. Ελπίζω να μπορέσει να χτίσει κάτι και να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο και μια μέρα να φέρει ένα πρωτάθλημα στην ομάδα».

Παράλληλα, ο Νοβίτσκι είπε συγκινημένος: «Προσπάθησα να βοηθήσω πολλά παιδιά, οπότε είμαι υπερήφανος για το πού με έχει πάει το ταξίδι μου, έξω από το γήπεδο. Ήταν ένα δυναμικό ταξίδι και μου έμαθε πολύτιμα μαθήματα. Για όσους με ρωτούν πώς τα κατάφερα έχω να σας πω αυτό. Δοκίμασα τα πάντα. Αυτό λέω και στα παιδιά. Δοκίμασε όλα τα σπορ μέχρι να βρεις αυτό που αγαπάς. Δεν μπορείς να προπονηθείς σκληρά αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις. Ζήσε το όνειρο. Συγχαρητήρια την ακαδημία και ευχαριστώ για την βράβευση. Επίσης ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν, αλλά και τους φιλάθλους που με παρακολουθούσαν, γελούσαν όταν γελούσα και γελούσα και έκλαιγαν όταν έκλαιγα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ