Η γυναίκα του Ρίβερς έφτιαξε το πορτραίτο του Μπράιαντ

Η γυναίκα του Ρίβερς έφτιαξε το πορτραίτο του Μπράιαντ

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη, που να μην έχει συγκλονιστεί από την απώλεια του Κόμπι κι η σύζυγος του Ρίβερς δεν αποτελεί εξαίρεση.

«Ο καλλιτέχνης είναι αποδέκτης συναισθημάτων, που προέρχονται από οπουδήποτε: Από τον ουρανό, τη γη, από ένα κομμάτι χαρτί, από μια μορφή, από έναν ιστό αράχνης» είχε πει ο Πάμπλο Πικάσο. Εντάξει, η Κούρτνεϊ Ρίβερς δεν φιλοδοξεί να φτάσει τον αξεπέραστο ζωγράφο, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να εκφράζει δημιουργικά τα συναισθήματά της, μετατρέποντάς τα σε μοναδικά έργα τέχνης. Εν προκειμένω δεν ήταν κάτι πεζό, κάτι… καθημερινό, αυτό που ερέθισε τα συναισθήματά της, αλλά μια τραγωδία.

Ενδεχομένως, δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη, που να μην έχει συγκλονιστεί από τον τρόπο που έφυγε ο Κόμπι Μπράιαντ κι η κορούλα του (και φυσικά όλοι οι επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο). Για τη σύζυγο του Κέι Σι Ρίβερς ήταν κάτι ανάμεσα σε πηγή έμπνευσης και φόρος τιμής.

Η τεχνοτροπία που χρησιμοποιεί η γυναίκα του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερη και το συγκεκριμένο πορτραίτο, καθώς και στοιχεία από τη δημιουργία του, έχουν αναρτηθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να πει το δικό της «αντίο», σ’ έναν άνθρωπο που σημάδεψε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους το μπάσκετ. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/B8oTqnzn8KC/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ