ΝΒΑ: Κέβιν Ντουράντ υπέρ της μαριχουάνας στην λίγκα!

ΝΒΑ: Κέβιν Ντουράντ υπέρ της μαριχουάνας στην λίγκα!

Ο σταρ των Νετς, μιλώντας στην εκπομπή του Ματ Μπαρνς, υποστήριξε ότι η χρήση της μαριχουάνας θα πρέπει να επιτρέπεται στο ΝΒΑ, γιατί είναι ένας τρόπος για να μπορούν να χαλαρώνουν οι παίκτες μετά από στιγμές έντασης στα παιχνίδια.

Διαφορετικός. Ισως αυτός θα μπορούσε να είναι η λέξη με την οποία θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τον Κέβιν Ντουράντ. Ο μεγάλος «KD» υποστήριξε σε δηλώσει του ότι  μαριχουάνα δεν θα έπρεπε πια να απαγορεύεται από το ΝΒΑ, καθώς ουσιαστικά μπορεί να αποδεχτεί ωφέλιμη για τους αθλητές.

Ο Ντουράντ ήταν καλεσμένος του Ματ Μπαρνς στην εκπομπή «Showtime’s All The Smoke» και υποστήριξε ότι ο κόσμος πρέπει να τη βλέπει σαν την καφεΐνη ή ακόμα και το κρασί που καταναλώνουν οι αθλητές για να μπορέσουν να ηρεμήσουν μετά απο στιγμές έντασης.

Ο παίκτης των Νετς είπε: «Πιστεύω πως θα έπρεπε να βγει από τη λίστα απαγορευμένων ουσιών. Δεν θα έπρεπε καν να γίνεται θέμα για συζήτηση στις μέρες μας. Η μαριχουάνα είναι μαριχουάνα. Δεν είναι βλαβερό για όλους. Μπορεί μόνο να βοηθήσει, να βελτιώσει και να κάνει καλά πράγματα. Νιώθω πως δεν θα έπρεπε να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα πια».

 

View this post on Instagram

 

Free the herb 🌿 #AllTheSmoke

A post shared by All the Smoke (@allthesmoke) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ