Κερ για Κάρι : «Όταν θα είναι έτοιμος θα επιστρέψει»

Κερ για Κάρι : «Όταν θα είναι έτοιμος θα επιστρέψει»

Ο Στέφεν Κάρι παραμένει στα... πιτς μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, με τον προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, να δηλώνει πως όταν είναι έτοιμος θα παίξει κανονικά.

Ο Στέφεν Κάρι παραμένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι πριν από λίγους μήνες.

Για την υγεία του ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ, με τον 54χρονο τεχνικό να τονίζει πως όταν είναι έτοιμος θα αγωνιστεί.

Ακόμη ρωτήθηκε και για το αν προτίθεται να τον αφήσει εκτός στα ματς που απομένουν, μιας και οι «πολεμιστές» δεν θα είναι στα πλέι-οφ, με τον Κερ να αναφέρει πως αν κάνει κάτι τέτοιο θα είναι σαν να μην σέβεται τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στιβ Κερ για τον Στέφεν Κάρι:

«Είναι σε εξαιρετική κατάσταση από θέμα υγείας. Βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Αν το θέμα είναι μήπως χτυπήσει αν επιστρέψει, τότε ποιο το νόημα να παίζει μπάσκετ ή οτιδήποτε; Οι άνθρωποι μπορούν να τραυματιστούν ανά πάσα στιγμή.

Υποθέτω ότι το ερώτημα είναι επειδή δεν θα παίξουμε στα πλέι οφ. Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε τους φιλάθλους μας; Πουλάμε εισιτήρια σε όσους αγαπάνε το μπάσκετ και ο Στεφ Κάρι είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς, εκπληκτικούς παίκτες στον πλανήτη.

Δηλαδή αν είναι υγιής και δεν τον παρουσιάσουμε στους φιλάθλους μας, θα είναι σαν να λέμε να το δώρο μας που μας στηρίζετε όλη την χρονιά. Τι λέει αυτό για εμάς; Ότι δεν νοιαζόμαστε για τους φιλάθλους μας; Έτσι για μένα δεν υπήρχε ποτέ ερώτημα. Όταν θα είναι έτοιμος θα επιστρέψει. Το αξίζουν οι φίλαθλοι μας, το χρειαζόμαστε ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ