Καβαλίερς – Μπλέιζερς 127-110

Καβαλίερς – Μπλέιζερς 127-110

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς νίκησαν σχετικά εύκολα τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 127-110, στο πρώτο φετινό παιχνίδι του Αζάια Τόμας με τη φανέλα των περσινών φιναλίστ.

Το επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα των Καβαλίερς έκανε ο Αζάια Τόμας στο παιχνίδι με τους Μπλέιζερς, στο οποίο η ομάδα του Οχάιο επικράτησε με 127-110.

Με νίκη και πολύ καλή εμφάνιση συνδύασε την επιστροφή του στα παρκέ ο Τόμας, ο οποίος ήταν εξαιρετικός κόντρα στο Πόρτλαντ, αφού κατάφερε σε 19 λεπτά συμμετοχής να πετύχει 17 πόντους.

Όσον αφορά την αναμέτρηση το Κλίβελαντ την έλεγχε εξαρχής, με τον ΛεΜπρόν να κυριαρχεί και να κρατάει τη διαφορά σε σχετικά υψηλά επίπεδα, ενώ όταν πλησίαζε το Πόρτλαντ οι Καβαλίερς πάντα είχαν την απάντηση.

Κορυφαίος για τους Καβς που ανέβηκαν σε ρεκόρ 25-12, ήταν ο ΛεΜπρόν με 24 πόντους, έχοντας επίσης 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα και τον ακολούθησαν οι Λαβ με 19 και Κράουντερ, Τόμας με 17.

Για τους Μπλέιζερς που έπεσαν σε ρεκόρ 19-18, κορυφαίος ήταν ο Λίλαρντ, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό και είχε 25 πόντους, ενώ ο Νούρκιτς σημείωσε 23 και ο ΜακΚόλουμ 19.

https://www.youtube.com/watch?v=RpOWPsJIkjI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ