Κλίπερς – Γκρίζλις 113-105

Κλίπερς – Γκρίζλις 113-105

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς νίκησαν με 113-105 του Μέμφις Γκρίζλις, με τον Λου Γουίλιαμς να κάνει ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Λου Γουίλιαμς βαδίζει ολοταχώς για να πάρει το βραβείο του κορυφαίο έκτου παίκτη της σεζόν, καθώς συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα των Κλίπερς.

Στην αναμέτρηση κόντρα στους Γκρίζλις ο Αμερικανός γκαρντ ήταν φοβερός, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Χόρνετς, όπου σημείωσε 40 πόντους.

Σήμερα λοιπόν ο Λου Γουίλιαμς, ερχόμενος ξανά από τον πάγκο πέτυχε 33 πόντους έχοντας 6/9 δίποντα, 2/6 βολές, 15/15 βολές, 6 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 5 λάθη σε 36 λεπτά. Ο γκαρντ της ομάδας του LA οδήγησε μαζί με τον Μπλέικ Γκρίφιν την ομάδα του στην 4η σερί νίκη, ενώ αντίθετα στέλνει τους Γκρίζλις ακόμα πιο χαμηλά στην βαθμολογία.

Πέραν του Λου Γουίλιαμς, ο Μπλέικ Γκρίφιν σημείωσε άλλους 21 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε 13 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Από την άλλη για το Μέμφις ο Ταϊρίκ Έβανς 18 πόντους, ενώ ο Γκασόλ ήταν πολύ άστοχος μένοντας στους 11 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ