«Ο Αντετοκούνμπο αν ήταν 1,98 θα ήταν ο Τζόρνταν»

«Ο Αντετοκούνμπο αν ήταν 1,98 θα ήταν ο Τζόρνταν»

Ο πρώην NBAer, Τζέιλεν Ρόουζ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκπομπή «Get Up», συγκρίνοντας τον με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Οι απόψεις του Τζέιμς Χάρντεν πριν λίγες ημέρες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν κάνει τον μπασκετικό κόσμο να σχολιάζει αυτή την κόντρα.

Στην διαμάχη αυτή πήρε μέρος και ο Τζέιλεν Ρόουζ, με τον πρώην ΝΒΑερ και  παρουσιαστή της εκπομπής  «Get Up» να παίρνει το μέρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αρχικά ο Ρόουζ στάθηκε στις διάφορες που έχει ο τρόπος παιχνιδιού  του «Greak Freak» με τον θρύλο του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν. «Ο Γιάννης δεν έχει την αλτικότητα, τον  χειρισμό της μπάλας ή το σουτ από την περιφέρεια που είχε ο Τζόρνταν»

Στην συνέχεια ωστόσο ο πρώην ΝΒΑer πήρε θέση για τον τίτλο του MVP λέγοντας πως θα μπορούσε και φέτος να κατακτήσει τον τίτλο ο Γιάννης  καθώς έχει 29,7 πόντους  και  13,7 ριμπάουντ σεζόν σε 53 αγώνες.

Προς το τέλος της εκπομπής «έβαλε φωτιά» στο στούντιο με την τοποθέτηση πως αν ήταν 1,98 ο Αντετοκούνμπο θα ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν.

Αναλυτικά: «Αν ήταν 1,92, θα ήταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Θα ήταν επίσης ένας παίκτης που θα δίνει πόντους, ριμπάουντ και ασίστ και θα είχε επίσης την ευκαιρία να γίνει MVP. Θέλετε να σας πω τι θα ήταν αν ήταν 1,98; Θα ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν».

Jalen Rose really just said Giannis would be comparable to Michael Jordan if he were 6’6…pic.twitter.com/p7LnFq4pNn

— Hoop Central (@TheHoopCentral) February 29, 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ