ΛεΜπρόν : «Δεν μου δίνει κίνητρο το βραβείο του MVP, αλλά το να είμαι ο καλύτερος»

ΛεΜπρόν : «Δεν μου δίνει κίνητρο το βραβείο του MVP, αλλά το να είμαι ο καλύτερος»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για το βραβείο του MVP, για τα κίνητρα που έχει στο παιχνίδι του, αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκεται στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την κατάκτηση του MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πρώτος στις εκτιμήσεις.

Ο «βασιλιάς» σε δηλώσεις του μίλησε για το βραβείο, τονίζοντας πως ποτέ δεν ήταν αυτό το κίνητρο του, αλλά το να είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Φυσικά αναφέρθηκε και στον «Greek Freak», αναφέροντας πως οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν χτιστεί για να ταιριάζουν στα προσόντα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Δεν μού έδωσε ποτέ κίνητρο το βραβείο του MVP της χρονιάς. Αυτό που μού δίνει κίνητρο είναι να είμαι ο καλύτερος που έχει υπάρξει ποτέ στο άθλημα και αυτό είναι που μού δίνει την δυνατότητα να είμαι πολλές φορές MVP στο πρωτάθλημα.

Ποτέ δεν άρχισα μια σεζόν λέγοντας «θέλω να είμαι ο MVP», αλλά «θέλω να είμαι ο MVP αυτής της ομάδας, θέλω να είμαι ο καλύτερος στον κόσμο» κι έτσι προσεγγίζω το παιχνίδι μου κάθε μέρα, προσέχω το σώμα μου και αυτό μού έχει φέρει και το βραβείο».

Για τον Γιάννη: «Νομίζω πως αυτό που δεν καταλαβαίνει πολύ κόσμος για το πόσο σπουδαίος είναι ο Γιάννης, είναι η ομάδα που έχει γύρω του. Έχουν μια ομάδα γύρω του που ταιριάζει τέλεια στα χαρακτηριστικά του. Τού επιτρέπεται να βρει χώρους, επειδή έχουν τόσους πολλούς σουτέρ στο παρκέ την ίδια στιγμή. Τού επιτρέπεται να τρέξει προς το καλάθι και πρέπει να τον σταματήσεις, ενώ την ίδια στιγμή πρέπει να σταματήσεις και τους σουτέρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ