Λεμπρόν: «Δεν πρόκειται να παίξω χωρίς κόσμο εξαιτίας του κορωνοϊού» (vid)

Λεμπρόν: «Δεν πρόκειται να παίξω χωρίς κόσμο εξαιτίας του κορωνοϊού» (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν κατηγορηματικός ως προς το ενδεχόμενο να γίνουν αγώνες του NBA πίσω από κλειστές πόρτες. «Είναι αδύνατο να παίξω έτσι», ανέφερε.

Στον Λεμπρόν Τζέιμς δεν αρέσει καθόλου το ενδεχόμενο να γίνουν παιχνίδια του NBA χωρίς κόσμο και γι’ αυτό η απάντησή του ήταν κατηγορηματική σε σχετική ερώτηση.

Ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς τόνισε πως είναι αδύνατο να αγωνιστεί χωρίς κόσμο, καθώς ό,τι κάνει το κάνει για τους οπαδούς. Αν δεν υπάρχουν εκείνοι στις κερκίδες, τότε γιατί να παίξει.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Λεμπρόν Τζέιμς για την πιθανότητα διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών:

«Αυτό είναι αδύνατο! Εγώ δεν πρόκειται να παίξω. Αν εμφανιστώ στο γήπεδο και δεν υπάρχει κόσμος, γιατί να αγωνιστώ. Εγώ παίζω για τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου».

Για τους Λος Άντζελες Λέικερς: «Επέστρεψα για να οδηγήσω αυτή την ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Το ΝΒΑ δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι όταν οι Λέικερς δεν νικούν. Αυτός ήταν ο στόχος μου όταν ήρθα».

Αξίζει να σημειωθεί και ένα ιδιαίτερο ρεκόρ του Λεμπρόν, το οποίο επετεύχθη στη νίκη με σκορ 113-103 των Λος Άντζελες Λέικερς κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Βασιλιάς» πέτυχε 37 πόντους και έφτασε συνολικά τους 34.000 πόντους στο NBA. Πάνω από τον Λεμπρόν είναι μόνο οι Καρλ Μαλόουν με 36.928 και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 38.387 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ