Σπουδαίο διπλό των Ράπτορς στη Γιούτα, ματσάρα στην Ατλάντα (vids)

Σπουδαίο διπλό των Ράπτορς στη Γιούτα, ματσάρα στην Ατλάντα (vids)

Οι Ράπτορς «άλωσαν» τη Γιούτα, επικρατώντας των Τζαζ με 101-92, ενώ στην Ατλάντα οι Χοκς πέτυχαν μεγάλη νίκη επί των Χόρνετς σε ένα «τρελό» ματς που κρίθηκε μετά από δυο παρατάσεις.

Οι Τορόπτο Ράπτορς πέρασαν και από τη Γιούτα, πετυχαίνοντας τέταρτη σερί εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά επί των Τζαζ (92-101), με τους Σιάκαμ και Ιμπάκα να οδηγούν την ομάδα τους σε ένα ακόμη διπλό.

Σιάκαμ και Ιμπάκα λοιπόν πέτυχαν από 27 πόντους ο καθένας, ενώ αμφότεροι έκαναν double-double με 11 και 13 ριμπάουντ αντίστοιχα (ο πρώτος είχε και 7 ασίστ). Άλλους 21 πόντους, μαζί και 7 ασίστ έγραψε ο Λόουρι, ενώ από την άλλη, 20 πόντους είχε ο Ίνγκλς, 15 ο Ο’Νιλ και 13 ο Κόνλεϊ.

Οι Χοκς πανηγύρισαν μια «τρελή» νίκη στην Ατλάντα απέναντι στους Χόρνετς με 143-138 μετά από δυο παρατάσεις με τον Τρε Γιανγκ σε ακόμα ένα παιχνίδι να κάνει όργια.

Συγκεκριμένα, ο Γιανγκ έκανε ένα πολύ εμφατικό double-double με 31 πόντους (6/13 τρίποντα) και 16 ασίστ, ενώ άλλους 28 πόντους πέτυχε ο Κόλινς (είχε και 11 ριμπάουντ), με τον Ρέντις να τον ακολουθεί προσθέτοντας ακόμη 22 πόντους.

Από τους Χόρνετς, ο Ροζίερ πέτυχε 40 πόντους με 8/13 τρίποντα, άλλους 27 προσέθεσε ο Γκρέιαμ που είχε και 10 ασίστ, ενώ στους 23 σταμάτησε ο Κάλεμπ Μάρτιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ