Σίλβερ: «Τουλάχιστον 30 μέρες η διακοπή στο ΝΒΑ»

Σίλβερ: «Τουλάχιστον 30 μέρες η διακοπή στο ΝΒΑ»

Για τουλάχιστον 30 μέρες δεν θα υπάρξει καμία αγωνιστική δραστηριότητα στο ΝΒΑ, όπως έκανε σαφές ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Ρούντι Γκομπέρ έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, στο ΝΒΑ σήμανε συναγερμός και μέσα σε χρόνο – ρεκόρ αποφασίστηκε να διακοπεί επ’ αόριστον το πρωτάθλημα για την ασφάλεια των παικτών αλλά και του κόσμου.

Μια μέρα μετά τη διακοπή της λίγκας ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ ξεκαθάρισε με μήνυμα του πως για τουλάχιστον 30 μέρες δεν θα υπάρξει καμία αγωνιστική δραστηριότητα στο ΝΒΑ.

«Αυτή η παύση θα διαρκέσει το πιθανότερο για τουλάχιστον 30 μέρες και δεν γνωρίζουμε αρκετά για να είμαστε πιο ακριβείς από αυτό. Θέλαμε όμως να κάνουμε γνωστό στους παίκτες, τις ομάδες και τους φιλάθλους πως μιλάμε για περίπου ένα τέτοιο διάστημα το λιγότερο. Και κατόπιν το ερώτημα θα είναι αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα με κόσμο ή χωρίς.

Το θέμα είναι να μην βάλουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια κανενός. Στο μεταξύ, εμείς θα συνεχίσουμε τις επαφές με επιστήμονες και την κυβέρνηση για να δούμε αν υπάρχουν ασφαλή πρωτόκολλα για να συνεχιστούν οι αγώνες μας. Είμαστε σε μια περίπλοκη και γρήγορα εξελισσόμενη κατάσταση που θυμίζει σε όλους ότι είμαστε μέλη μιας ευρύτερης κοινωνίας με την ευθύνη να προσέχουμε ο ένας τον άλλο. Κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει το ΝΒΑ», αναφέρει στο μήνυμά του ο Άνταμ Σίλβερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ