Σπερς: Τάσης φυγής για ΝτεΡόζαν

Σπερς: Τάσης φυγής για ΝτεΡόζαν

Ο φόργουορντ της ομάδας του Σαν Αντόνιο δεν νιώθει καλά και κοιτάει ζεστά το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην ομάδα του Πόποβιτς.

Ο κορωνοϊός έχει μπει για τα καλά στην καθημερι

νότητα μας σε σημείο που οι περισσότερες ομάδες έχουν ξεχάσει τι εστί μπάσκετ. Όχι όμως οι παίκτες. Στην περίπτωση του ΝτεΜάρ Ντερόζαν τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όπως τονίζουν Μέσα της άλλης άκρης του Ατλαντικού ο ταλαντούχος φόργουορντ δεν είναι και τόσο ζεστός για τη νέα σεζόν αναφορικά με την παραμονή του στους Σπερς.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του CNBC, ο ΝτεΡόζαν δεν είναι ικανοποιημένος αστην ομάδα του Σαν Αντόνιο. Μάλιστα λέγεται ότι σκέφτεται σε σοβαρά να δει μήπως δεν κάνει χρήση της οψιόν του στο συμβόλαιό του, για να είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα τον ενδιαφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί φέτος ότι είναι από τα βασικά όπλα του Γκρεγκ Πόποβιτς καθώς έχει κατά μέσο όρο 5,6 ριμπάουντ ανά ματς αλλά και 5,6 ασίστ, όντας εκ των κορυφαίων των Σπερς. Κάτι που σημαίνει πως αν φύγει, τότε η ομάδα του Σαν Αντόνιο θα πρέπει να ψάξει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ