Αμπντούλ-Τζαμπάρ: «Το ΝΒΑ έδωσε το παράδειγμα, ο Τραμπ όχι»

Αμπντούλ-Τζαμπάρ: «Το ΝΒΑ έδωσε το παράδειγμα, ο Τραμπ όχι»

Τα βέλη του προς τον Πλαητάρχη έριξε ο παλαίμαχος ΝΒΑερ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αντίδραση της λίγκας αναφορικά με τον Ρούντι Γκομπέρ.

Οταν μιλαει ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ προσοχή. Ο πάλαι ποτέ ΝΒΑερ μάλιστα με ένα του γράμμα του στον «Guardian», έβαλε στην θέση του Ντόναλντ Τραμπ, που δεν συμμορφώθηκε με τους κανόνες υγιεινής, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού. Ταυτόχρονα έβγαλε το καπέλο στους ανθρώπους του ΝΒΑ που κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά την επισημοποίηση του κρούσματος του Ρούντι Γκομπέρ από τον κορωνοϊό.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ έγραψε «Αυτό που κάτι τόσο σημαντικές τις ενέργειες του ΝΒΑ, αλλά και των άλλων αθλημάτων, είναι πως πράττουν εθελοντικά και όχι καταναγκαστικά, από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει πίσω – όπως έκανε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση – και να παίρνουν και το τελευταίο δολάριο από τον κόσμο, πριν κλείσουν τις πόρτες τους. Αλλά έβαλαν την δημόσια υγεία πάνω από το προσωπικό συμφέρον, κάτι που δεν μπορεί να πει (ότι έκανε) η διοίκηση του Τραμπ.

Δίνουν το παράδειγμα, κάτι που ο Τραμπ προσωπικά δεν έκανε. Μόλις λίγες ημέρες πριν, όταν τα κέντρα υγείας και πρόληψης έδιναν έμφαση στο να ΜΗΝ δίνετε τα χέρια σας, ο Τραμπ πήγε σε μια ομάδα υποστηρικτών του, να τους δώσει τα χέρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ