ΝΒΑ: Ο κορωνοϊός απειλεί και τα draft!

ΝΒΑ: Ο κορωνοϊός απειλεί και τα draft!

Οι εξελίξεις και η πανδημία, επηρεάζουν ακόμα και τα draft του ΝΒΑ που έχουν οριστεί στις 20 Ιουνίου του 2020!

Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει 100% εξαιτίας του κορωνοϊού. Στο ΝΒΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο το καλεντάρι να… ανοίξει ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί και η σεζόν.

Οι Αμερικανοί κινήθηκαν αστραπιαία μετά το κρούσμα του Ρούντι Γκομπέρ και αποφάσισαν να «σφραγίσουν» τα πρωταθλήματά τους σε όλα τα αθλήματα.

Μέχρι την επανέναρξή τους λοιπόν, έχουμε χρόνο και θα δούμε τι ακριβώς θα συμβεί.

Τι θα γίνει όμως το καλοκαίρι που υπάρχουν και τα draft του ΝΒΑ; Η άποψη του κορυφαίου δημοσιογράφου στην εν λόγω λίγκα, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ίσως τα λέει όλα.

Οι παίκτες θα πρέπει διπλά και… τριπλά να σκεφτούν εάν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην διαδικασία το 2020. Και ο λόγος είναι
απλός.

Πριν την – πιθανή- επιλογή τους από κάποια ομάδα, οι αθλητές περνούν αρκετά γήπεδα όπου κάνουν ατομικές προπονήσεις. Εκεί οι άνθρωποι των ομάδων έχουν μία καλύτερη εικόνα των ικανοτήτων τους και ανάλογα με την απόδοσή του παίκτη σε αυτές, παίρνονται σημαντικές αποφάσεις για το εάν επιλεχθεί ο αθλητής και σε ποια θέση του draft.

Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι λοιπόν από την μεριά του τόνισε ότι οι παίκτες δύσκολα θα μπουν σε αυτήν την διαδικασία. Κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι οι ομάδες ίσως επιλέξουν βάσει με όσα έχουν δει είτε μέσω βίντεο είτε μέσω του σκάουτινγκ τους, γεγονός που μπορεί να μην λειτουργήσει θετικά για αυτούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ