Θετικός σε κορωνοϊό ο Σμαρτ και δύο παίκτες των Λέικερς

Θετικός σε κορωνοϊό ο Σμαρτ και δύο παίκτες των Λέικερς

Ο Μάρκους Σμαρτ και δύο παίκτες των Λέικερς, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Αυξάνονται τα κρούσματα των παικτών στο ΝΒΑ που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό, αφού μετά τους τέσσερις παίκτες των Νετς εκ των οποίων ο ένας ήταν ο Κέβιν Ντουράντ, βρέθηκαν θετικοί ακόμα τρεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας εξ αυτών είναι ο Μάρκους Σμαρτ των Σέλτικς, ο οποίος το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στα social media, ενώ οι παίκτες της ομάδας του LA δεν έχουν διαρρεύσει.

Όλοι οι παίκτες των Λέικερς εξετάστηκαν αφότου έγινε γνωστό πως τέσσερις παίκτες των Νετς είχαν βρεθεί θετικοί, καθώς ήταν η τελευταία ομάδα που αντιμετώπισαν, στις 10 Μαρτίου.

Ο γκαρντ των Σέλτικς με μήνυμά του στο Twitter επιβεβαίωσε την είδηση. «Έκανα το τεστ πριν πέντε μέρες και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα. Από την ημέρα που εξετάστηκα είμαι σε καραντίνα, ευτυχώς. Ο κορωνοϊός πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά. Αποτελεί προτεραιότητα για τους ειδικούς σε θέματα υγείας και πρέπει να κάνουμε περισσότερες εξετάσεις το συντομότερο. Προσωπικά, δεν είχα συμπτώματα και αισθάνομαι εξαιρετικά. Όμως η νέα γενιά της πατρίδας μας πρέπει να κρατά αποστάσεις. Δεν παίζουν με αυτά. Όποιος δεν το κάνει, φέρεται εγωιστικά. Ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά για να το κάνουμε πρέπει να είμαστε χωριστά για λίγο», ανέφερε.

Δείτε την ανάρτηση του Σμαρτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ