Ο ΛαΒίν προσφέρει 12.500 γεύματα στο Σιατλ

Ο ΛαΒίν προσφέρει 12.500 γεύματα στο Σιατλ

Ο Ζακ ΛαΒίν ανακοίνωσε πως θα προσφέρει 12.500 γεύματα σε συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη στη γενέτειρά του, το Σιατλ, σε συνεργασία με μία εταιρία.

Ο Ζακ ΛαΒίν αποτελεί τον τελευταίο παίκτη του ΝΒΑ που προστέθηκε στη λίστα των αθλητών που σπεύδουν να βοηθήσουν στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο σταρ των Σικάγο Μπουλς ανακοίνωσε μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πως θα προσφέρει 12.500 γεύματα σε συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη στη γενέτειρά του, το Σιατλ, σε συνεργασία με μία εταιρία.

Η Πολιτεία της Ουάσινγκτον έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό, με 1.376 επιβεβαιωμένα κρούσματα μέχρι την Παρασκευή (20/3). Μόνο η Νέα Υόρκη μετρά περισσότερα «θύματα» του κορονοϊού στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής.

Ανάμεσα στους αθλητές που έχουν προσφέρει στους συνανθρώπους τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντέβιν Μπούκερ, Λάρι Νανς Τζούνιορ, Κάιλ Κούζμα, Μπλέικ Γκρίφιν και Ζιόν Ουίλιαμσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ