Ρούμπιο: «Θέλω να γυρίσω σπίτι μου και στην οικογένεια μου»

Ρούμπιο: «Θέλω να γυρίσω σπίτι μου και στην οικογένεια μου»

Ο Ρίκι Ρούμπιο αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό αλλά και στην ανάγκη του να επιστρέψει στην Ισπανία, όπου βρίσκεται η οικογένεια του.

O Ρίκι Ρούμπιο είναι εγκλωβισμένος στις ΗΠΑ λογω κορωνοϊού, όπως άλλωστε και άλλοι Ευρωπαίοι παίκτες, με τον Ισπανό σταρ των Φοίνιξ Σανς να εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει στο «σπίτι» του.

«Ψάχνω έναν τρόπο να γυρίσω σπίτι μου, θέλω να είμαι κοντά στην οικογένειά μου, ακόμα κι αν δεν μπορώ να τους δω, για οτιδήποτε χρειαστεί» ανέφερε αρχικά στο μήνυμά του στο Teledeporte και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω ένα αγόρι δύο μηνών και θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσαν να τον δουν σύντομα».

Βέβαια, η όλη κατάσταση δεν είναι πολύ αισιόδοξη για τους Ευρωπαίους παίκτες. Σύμφωνα με τον Μανού Βαλντιβιέσο, ο φυσιοθεραπευτής του Κρίσταπς Πορζίνγκις και μέλος του τεχνικού τιμ των Ντάλας Μάβερικς ανέφερε πως, οι Αμερικανοί παίκτες μπορούν να ταξιδεύουν εντός της χώρας και να πηγαίνουν στις πόλεις τους, ωστόσο οι ξένοι (μη Αμερικανοί) πρέπει να μείνουν στη χώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ