Ίνγκλις: «Κανένα ξενοδοχείο δεν μας δεχόταν!»

Ίνγκλις: «Κανένα ξενοδοχείο δεν μας δεχόταν!»

Ο Τζο Ίνγκλις αποκάλυψε τη μεταχείριση που είχε η αποστολή των Γιούτα Τζαζ μετά την γνωστοποίηση ότι ο Ρούντι Γκομπέρ διαγνώστηκε θετικός με κορωνοϊό!

Οι Γιούτα Τζαζ ήταν οι πρώτοι στο NBA οι οποίοι είχαν κρούσμα κορωνοϊού, τον Ρούντι Γκομπέρ. Η είδηση του θετικού δείγματος του Γάλλου πυροδότηση αλυσιδωτές αντιδράσεις με τη διακοπή των παιχνιδιών σε απροσδιόριστη ημερομηνία.

Ο Τζο Ίνγκλις για την εμπειρία εκείνων των ημερών και αποκάλυψε πως κανένα ξενοδοχείο δεν δεχόταν να φιλοξενήσει την αποστολή της ομάδας! «Νιώθαμε ανεπιθύμητοι παντού, ότι… βρωμούσαμε. Κανένα ξενοδοχείο δεν μας δέχονταν στην Οκλαχόμα, στο τέλος μετά από αρκετές ώρες βρήκατε τελικά ένα για να μείνουμε» ανέφερε ο Αυστραλός.

Πάντως, ο Ίνγκλις ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα τώρα έχει η οικογένεια του: «Αν μου πεις να μην ξαναπαίξω μπάσκετ για να προστατεύσω τον γιο μου, φεύγω τώρα στην Αυστραλία και δεν ξαναπαίζω ποτέ. Φεύγω τώρα από το γήπεδο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω η οικογένεια μου να περάσει κάτι τέτοιο, ευτυχώς όλοι τους είναι μια χαρά τώρα».

Καταλήγοντας, ο Ίνγκλις μίλησε για τις οδηγίες που είχαν λάβει οι παίκτες από τον προπονητή τους, Κουίν Σνάιντερ: «Μας είχε πει ότι στην Ουάσινγκτον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και πως αυτός ο ιός θα εξαπλωθεί, πριν ακόμα μιλήσει κανείς για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ