Τζέιμς: «Τι είναι ο αθλητισμός χωρίς τον κόσμο;»

Τζέιμς: «Τι είναι ο αθλητισμός χωρίς τον κόσμο;»

Ο «Βασιλιάς» για άλλη μία φορά έδειξε την αντίθεσή του σχετικά με το να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις στο ΝΒΑ.

Το ΝΒΑ έχει κατεβάσει και αυτό ρολά. Πως αλλιώς εξάλλου, με την έξαρση του κορωνοϊού να έχει σταματήσει τα πάντα, κάθε αθλητική δραστηριότητα, οτιδήποτε έχει να κάνει με τα σπορ.

Οι αστέρες του ΝΒΑ περιμένουν να δουν τι θα συμβεί, με τον Λεμπρόν Τζέιμς από την μεριά του να φιλοξενείται στο podcast των Ρίτσαρντ Τζέφερσον και Τσάνινγκ Φράι, προχωρώντας σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Για την πιθανότητα, όταν επανακκινήσει το ΝΒΑ, να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών: «Τι είναι ο αθλητισμός χωρίς οπαδούς; Δεν υπάρχει χαρά, λύπη ή ενθουσιασμός. Αυτό δίνει κίνητρο στους αθλητές, να ξέρουν ότι θα πάνε να παίξουν εκτός έδρας, και θα κερδίσουν μπροστά στο κοινό των αντιπάλων τους. Θέλεις να κερδίσεις και τους φανς επίσης. Δεν ξέρω πως μπορούμε να φανταστούμε τα γήπεδα άδεια, είναι τελείως διαφορετική η δυναμική».

Για το πως θα αντιδράσει όταν επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση: «Δεν πρόκειται να κάνω high five με οπαδό ποτέ ξανά στη ζωή μου, μετά από αυτό. Περιμέντε να δείτε πως θα χαιρετιόμαστε μεταξύ μας οι παίκτες».

Για το αν πιστεύει ότι πρέπει να παραλείψουν τα τελευταία παιχνίδια και να ξεκινήσουν κατευθείαν τα πλει οφ: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν μπορείς να μπεις κατευθείαν στα πλει οφ, γιατί ακυρώνει τα προηγούμενα 60 ματς που έπαιξαν οι ομάδες για να διεκδικήσουν μια θέση».

Για τη φυσική του κατάσταση και το αν βρήκε επιτέλους χρόνο για ξεκούραση: «Φυσικά δεν κάθομαι. Όταν εδώ και 6 μήνες χτίζεις τη φυσική σου κατάσταση και είσαι συνεχώς στα “κόκκινα” δεν μπορείς να σταματήσεις έτσι ξαφνικά. Αν το κάνω το σώμα μου θα πει “Τι κάνεις; Είναι ακόμα Μάρτιος, τώρα ετοιμαζόμασταν να τα δώσουμε όλα για τα πλέι οφ, γιατί κλείνεις έτσι απότομα;».

Αναφορικά με το Space Jam 2: «Είναι προγραμματισμένο να προβληθεί τον Ιούνιο του 2021, και τα περισσότερα πράγματα θα γίνουν με γραφικά, οπότε είμαστε οκ. Αν μπορούσα θα ήθελα να βγει τώρα, να έχει κάτι ο κόσμος να βλέπει στο σπίτι του, αλλά πρέπει να περιμένουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ