«Τελικοί στο Λας Βέγκας σε σειρά best-of-five»

«Τελικοί στο Λας Βέγκας σε σειρά best-of-five»

Το ΝΒΑ εξετάζει πολλές λύσεις για τη συνέχεια της φετινής σεζόν και οπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται να υπάρξουν τελικοί στο Λας Βέγκας σε μια σειρά best-of-five.

Εναλλακτικές λύσεις φέρονται να σκέφτονται στο NBA, καθώς η κρίση του κορωνοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη φετινή σεζόν.

Μπορεί ο Άνταμ Σίλβερ μέχρι χθες να τόνιζε ότι στη Λίγκα δεν έχουν καθαρή εικόνα του πότε θα περάσει η κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή που τα κρούσματα αυξάνονται με ραγδαία αύξηση.

Ωστόσο, το «cnbc.com» έρχεται να αποκαλύψει ότι ένα από τα σενάρια της Λίγκας είναι η ακύρωση της κανονικής σεζόν και μέσα από ένα μίνι τουρνουά να μπορέσουν οι ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία να δώσουν τη μάχη τους για μία θέση στα play offs.

Ίσως μάλιστα να γίνουν bets-of-five παιχνίδια στον πρώτο γύρο των play off, νοκ-αουτ στη συνέχεια και εκ νέου best-of-five στους τελικούς.

Ως γήπεδα διεξαγωγής, οι ομάδες του NBA σκέφτονται το «Thomas & Mack Center» και το «Cox Pavilion», δύο εγκαταστάσεις που φιλοξενούν το Summer League κάθε χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ