Αγανάκτηση Μπόγκουτ: «Οι άνθρωποι είναι θλιβερά όντα»

Αγανάκτηση Μπόγκουτ: «Οι άνθρωποι είναι θλιβερά όντα»

Ο Αυστραλός σέντερ ξέσπασε κατά του κόσμου που χλεύασε την είδηση πως το αφεντικό των Νιου Γιορκ Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Οι εποχές είναι δύσκολες, η διάθεση κάκιστη και γενικότερα η ένταση στα ύψη. Ο εγκλεισμός δεν κάνει καλό σε κανέναν, ειδικά όταν μιλάμε για θέματα υγείας, σωματικής και ψυχικής.

Τα social media ήταν ανέκαθεν… αδηφάγα, με την πανδημία του θανατηφόρου ιού να είναι και το ιδανικό σκαλοπάτι για σχόλια που βγάζουν… χολή.

Ο Άντριου Μπόγκουτ είναι από τους ανθρώπους που δεν κρατούσε ποτέ το στόμα του κλειστό και πάντα είχε διαύγεια τις τοποθετήσεις του. Αυτήν την φορά έφτασε στα όριά του όταν κατάλαβε την επίθεση προς το πρόσωπο του ισχυρού άντρα των Νικς στην είδηση ότι έχει πληγεί από τον κορωνοϊό.

Μέσω twitter λοιπόν ξέσπασε γράφοντας «Είναι απολύτως τρελό να βλέπω ανθρώπους να πανηγυρίζουν όταν βλέπουν κάποιον που για οποιονδήποτε λόγω δεν συμπαθούν να αρρωσταίνει. Οι άνθρωποι είναι θλιβερά όντα». Μία τοποθέτηση που πήγαινε ξεκάθαρα για τις αντιδράσεις που προέκυψαν από την είδηση ότι το αφεντικό των Νιου Γιορκ Νικς, Τζέιμς Ντόλαν νοσεί από τον θανατηφόρο ιό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ